Rianne

Monique, het was fijn en écht samenwerken met je.

Je hebt bijzondere herinneringssieraden voor ons gezin ontworpen. Op basis van onze wensen, verschillende (herinnerings)materialen en aangevuld met jouw creativiteit zijn het prachtige sieraden geworden die bij elk van ons passen.

Naast de vakvrouw Monique, stond de invoelende Monique. Je had oog voor onze emoties, maar we konden, ondanks alles, ook samen lachen. De sieraden zijn uniek: verschillend en toch verbonden met elkaar.

Dank je wel!                     

Desiree Duterloo

Ik heb gisteren bij een workshop sieraad maken unieke oorbellen gemaakt. En had niet gedacht dat ik zoiets echts kon maken, mijn unieke oorbellen zouden zo uit de winkel kunnen komen. Je wordt heel goed en aardig door het creatieve proces geloodst, echt een kunst. Ik ben er blij mee, en we hebben het erg gezellig gehad.

Monic van Hooft

Mijn moeder heeft een paar maanden geleden een ring laten maken. Ze wilde graag haar trouwring en die van mijn vader samenvoegen. Ze al iets bedacht in haar hoofd maar nu moest ’t nog gerealiseerd worden. Monique van puur & pracht heeft nog tekening gemaakt en dit was precies wat mijn moeder in gedachten had. Dus toen de ring af was, was ze erg blij. Omdat ze nu toch mijn vader altijd bij haar heeft via deze ring.

Sylvia van Meel

Monique is erg creatief en luistert naar je wensen. Zo maakt ze iets moois van iets ‘ouds’.

Tonnie van Opstal

Monique heeft me geadviseerd wat ik met mijn oude sieraden kon doen. Een broche met mooie steen en oude kettinkjes. Ik deed er niets meer mee. Monique maakte van de broche een hanger en van de oude kettinkjes maakte zijn een lange ketting op maat. Het resultaat is een prachtig sieraad, wat helemaal van deze tijd is.

De nieuwe naam puur & pracht is heel toepasselijk voor de aandacht, ideeën, kennis en vaardigheden die Monique eigen is. Ook heeft ze me geholpen met de keuze van een heel ander sieraad, van rubber en gekleurde aluminium rijgkralen. We maakten samen een keuze voor de kleuren en vorm.

Ondanks dat Monique dit soort sieraden niet zelf maakt heeft ze me fantastisch geholpen van keuze tot en met bestelling. Je kunt gewoon met al je vragen over sieraden bij haar terecht.

Al eerder paste ze mijn trouwring aan. Maatje kleiner of groter, Monique maakt het snel weer passend. De prijs/kwaliteit is ook nog heel netjes. Ik wens Monique dan ook heel veel succes met haar mooie bedrijf’.

Testimonials - Edelsmederij puur & pracht Helvoirt

Paulien en Sander

Monique denkt goed mee in mogelijkheden en oplossingen. Ze heeft voor ons onwijs mooie trouwringen gemaakt van oude gouden sieraden. Dat het duurder is als bij de standaard juwelier is natuurlijk heel logisch, het is en blijft vak- en maatwerk. Al met al: een aanrader voor een speciaal sieraad!

Theo en Carla

Super goede service van een uitstekende vakvrouw die met je meedenkt. Een aanrader!

Sanne en Frank

Monique heeft ons eigen idee heel mooi in onze trouwring verwerkt. Nog steeds dragen we met trots onze ringen en verwijzen we naar haar.

Hennie Kluitmans

Monique is een vakvrouw. Ze maakt mooie sieraden en luistert goed naar je wensen.

Susanne van der velden

Op zaterdag 23 juni heb ik samen met mijn schoonzusje een erg leuke en leerzame workshop gevolgd bij puur en pracht. Omdat ik zelf geen ringen of hangers draag en mijn schoonouders mij een speciaal cadeau wilden geven voor mijn verjaardag was Monique zo aardig en flexibel om voor mij een uitzondering te maken waardoor ik een paar oorbellen kon maken die ik met veel plezier draag. Bijzonder in welke tijd je van een klein vierkant zilveren plaatje je een zelfgemaakt en persoonlijk sieraad kan creëren.

Jan-Willem Coppens

Vakvrouwschap kun je vinden bij puur & pracht, Monique geeft een goed advies, denkt met je mee en maakt de meest mooie sieraden, aanrader!

Danielle Smetsers

Ik heb bij Monique 3 sieraden laten maken. Een los hangertje voor aan een ketting, een oorbelletje en ik heb een ketting laten vermaken naar een armband. Allen naar zeer grote tevredenheid. Monique is een prettig persoon om zaken mee te doen. Ze neemt de tijd voor je, denkt mee, geeft verschillende opties weer en bijna alles is mogelijk. Ze houdt ook rekening met je budget. Ik ben dik tevreden over de sieraden en de mensen voor wie de sieraden waren zijn er erg blij mee en dragen het dagelijks. Kortom een aanrader!