geluk, verdriet en liefde

Geniet van het lezen van mijn creatief bericht van november!

Hallo leuke lezer,

Half november alweer, voordat we het weten is 2021 voorbij!

Met dat in mijn achterhoofd, is dit voor mij juist een drukke tijd. Veel opdrachten die speciaal voor kerst af mogen zijn. De kadootjes die gekocht worden voor sint of kerst, soms op het laatste moment ;-), ik geniet daar zeker van! Allemaal blije mensen die hun sieraden op komen halen! De feest verlichting in de straten, de lampjes in de ramen, en straks de kerstbomen en de verlichte tuinen! Heerlijk! Dit is meteen een kleine reminder, zoek je nog een leuk kado voor je liefste? Loop even binnen!

Naast al dat moois en gezelligs zijn er natuurlijk ook treurige momenten, die in ieders leven voorkomen. Soms zijn verhalen naast dat ze treurig zijn, ook heel bijzonder. Zoals het verhaal van mijn klant. Op een dag gaat de telefoon….. Ze vertelt me dat ze graag een bijzonder sieraad wil laten maken voor haar allerbeste vriendin, omdat ze er altijd voor haar is. In dik en dun, in voor- en in tegenspoed….. En die tegenspoed trof deze klant…. Wil je verder lezen? Kijk dan hieronder.

Geniet van alle fijne momenten!

Creatieve groet, Monique

…… Een vriendin waar ze alles mee deelt, uren per dag kan bellen, eerlijk kan zijn, haar mening kan geven en respect voelt. In deze korte zin geef ik denk ik de lading van hun dierbare vriendschap, hun geluk!

Na veel moeilijke momenten in haar leven, waarin het één na het ander niet voorbestemd was voor haar: Haar grote liefde, welke wederzijds is, en tegelijk onbereikbaar….. werk waar ze zich zo vol ingave voor in wilde zetten, pakte keer op keer anders uit….. verkeerde mensen in haar leven treffen…..en ga zo maar door. Een aantal weken geleden hoorde ze het verschrikkelijke nieuws na een onderzoek…… kanker. Het trof haar hard! Wat een verdriet….. En dat terwijl ze net eindelijk aanbiedingen voor werk binnen kreeg, net terwijl ze dacht, ik ga er iets heel moois van maken, hoe dan ook!

De raderen begonnen te draaien….één ding wist ze zeker, na het onzekere bericht dat ze niet weet hoe lang ze nog onder ons mag zijn, ze laat haar lichaam niet medisch kapot maken, alles eruit halen zolang het nog kan! Haar bucketlist afwerken, waar het nog kan!

Daar hoorde ook dit bij. Een prachtig sieraad laten maken voor haar beste vriendin, een ring, met een persoonlijke touch.

Met z’n drieën zijn we om de tafel gegaan en gaan ontwerpen. Het ontwerp is puur en tijdloos, gemaakt van het oude goud van mijn klant. Zo geeft ze de emotie vanuit de oude sieraden door. Ook de diamant komt uit een oud sieraad. Een prachtig gebaar.

Tijdens het ontwerp proces heeft ze haar vingerafdruk vereeuwigd, zodat we deze in het sieraad konden laten graveren. het is zo’n prachtig sieraad geworden, mede door het bijzondere verhaal om bij leven zoiets moois te doen! Zoveel liefde tussen deze twee vriendinnen!

En naast deze “bucket” heeft ze ook haar grote liefde weer mogen zien en ik hoop dat er nog veel meer “buckets” mogen volgen….

 

 

Ontvang mijn Tips & Tricks!Wil je je sieraden langer mooi houden?

Natuurlijk wil je niets liever dan je sieraden mooi houden! Sieraden kunnen hun glans verliezen door het gebruik. Aanslag die zich laat zien als donkere delen op je sieraad. Het mooie matte deel, wat zo'n mooi contrast gaf met het glanzende deel, vervaagt langzaam. De mooie transparante stenen verliezen hun glans.

Wil jij je sieraden mooi houden? Schrijf je in en ontvang mijn Tips & Tricks

Creatief BerichtNieuwe sieraden, mooie verhalen & leuke weetjes

Ontdek de nieuwswaarde en leuke weetjes van mijn creatieve bericht! Maximaal één keer per maand stuur ik een creatief bericht, soms duurt het wat langer. Leuk om te lezen en nieuwe sieraden te bekijken.