Verhuizing puur & pracht

Edelsmederij puur & pracht verhuist naar een nieuw pand aan de Achterstraat 18a in Helvoirt

In de afgelopen 10 jaar heb ik een prachtig bedrijf opgebouwd in Helvoirt door het ontwerpen van sieraden, het repareren van sieraden en het geven van workshops en natuurlijk het vertrouwen van jullie in mij. Nu is het tijd voor een nieuwe stap, een stap naar een prachtig en sfeervol pand. Hier realiseer ik een winkel met een mooie en professionele uitstraling, waar sieraden stralen en edelstenen glanzen. Je kunt genieten van de sieraden of met haar om de tafel voor een persoonlijk advies of ontwerp.

Mijn professionaliteit en creatiekracht gebruik ik om authentieke sieraden te maken en te ontwerpen naar wens. Ook repareer ik sieraden met zorg en aandacht en geef ik met veel plezier workshops waarbij je zelf een zilveren sieraad maakt.

Op 22 september 2019 vanaf 10uur is de opening van puur & pracht, Ik nodig je van harte uit!

Met volop gratis parkeermogelijkheden is de winkel goed bereikbaar. Bovendien kunt u meedoen aan de ontwerpwedstrijd. Maak tijdens de opening een ontwerp en uit alle ontwerpen kies ik een winnend ontwerp en zal deze voor je maken in zilver.

Tot dan!

Ontvang mijn Tips & Tricks!Wil je je sieraden langer mooi houden?

Natuurlijk wil je niets liever dan je sieraden mooi houden! Sieraden kunnen hun glans verliezen door het gebruik. Aanslag die zich laat zien als donkere delen op je sieraad. Het mooie matte deel, wat zo'n mooi contrast gaf met het glanzende deel, vervaagt langzaam. De mooie transparante stenen verliezen hun glans.

Wil jij je sieraden mooi houden? Schrijf je in en ontvang mijn Tips & Tricks

Creatief BerichtNieuwe sieraden, mooie verhalen & leuke weetjes

Ontdek de nieuwswaarde en leuke weetjes van mijn creatieve bericht! Maximaal één keer per maand stuur ik een creatief bericht, soms duurt het wat langer. Leuk om te lezen en nieuwe sieraden te bekijken.